Pretty Boy® Airport

Pretty Boy Airport, ruokaile Helsinki-Vantaan lentoasemalla!
Ravintolamme sijaitsee tuloaulan Food Hall ravintolamaailmassa, Alepaa vastapäätä.

Osoite

Helsinki-Vantaa Lentoasema
Lentoasemantie 1, 01530 Vantaa

Palvelemme

Ota yhteyttä

airport@prettyboy.fi
050 5448022

Tilaa mukaan

Pretty Boy Airport ruokaile Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Helsinki-Vantaan Food Hall -ravintola-alueelle kansainvälinen tunnustus:
Vuoden Food Hall 2023

”Kansainvälinen Airport Food and Beverage and Hospitality (FAB Awards 2023) -kilpailu järjestetään vuosittain. Finavian Food Hall voitti kategoriassa ” Airport Food Hall of the Year”. Kriteereitä palkinnolle ovat muun muassa ravintolapalvelun laatu, palvelun sopivuus matkustajille, palvelun performanssi lentoasemalla, sen digitaalisuus ja ympäristöystävällisyys. Voittajan valitsi asiantuntijaraati.

Food Hall -ravintola-alue sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulassa ja se palvelee matkustajien lisäksi kaikkia lentoasema-alueella vierailevia ja työskenteleviä. Food Hall tunnetaan suosittuna lounaspaikkana Aviapolis-alueella ja ravintoloiden annoksia voi tilata toimistolle tai kotiin Wolt ja Foodora -ruokalähettipalveluista.”

Finavia tarjoaa kahden tunnin ilmaisen pysäköinnin tuloaulan Food Hall ravintoloissa ruokaileville lounasaikaan klo 10–14. Ilmaisen pysäköinnin saat Pretty Boy Airport ravintolan kassalta autosi rekisteritunnuksella.

Toimi näin

  • Pysäköi autosi P1 Premium tai P2 -pysäköintitaloon. Pysäköintitalot sijaitsevat terminaalin yhteydessä.
  • Ilmoita lounaan oston yhteydessä ravintolan kassalle, että olet pysäköinyt autosi P1 Premium tai P2 -alueelle.
  • Saat lounaan ostosta kahden tunnin pysäköinnin veloituksetta. Huomioi, että etu on voimassa lounasaikaan klo 10–14, maanantaista sunnuntaihin.
Scroll to Top