Pretty Boy Catering & yksityistilaisuudet

Pretty Boy catering -palvelun avulla tehdään erilaisista tilaisuuksista ja juhlista ikimuistoiset! Toteutamme elämyksellisiä tapahtumia pienemmistä tilaisuuksista aina useiden satojen vieraiden tilaisuuksiin. Räätälöimme tilaisuudessanne tarjoiltavan menun aina toiveidenne ja tilaisuuden luonteen mukaisesti. 

Olemme toteuttaneet vieraillemme useita elämyksellisiä tapahtumia aina intiimeistä virkistyspäivistä useiden satojen vieraiden yritystilaisuuksiin.

Lisäksi olemme olleet mukana useammilla suurilla festareilla. Näin ollen meiltä onnistuu myös erittäin suurten tilaisuuksien toteuttaminen laadukkaalla, ammattitaitoisella ja aina iloisella asenteella!

Pretty Boy Catering palautteita

"250 hengen maukkaat tarjoilut hoituivat loistavasti lyhyellä varoajalla. Erinomaista kaikin puolin!"
Elina
11/2023
"Super iso kiitos! Ilta oli kaikin puolin mainio."
Jussi
11/2023
"Excellent food, with a quick, kind & friendly service. Sufficient portion sizes!"
Kirsti
02/2023
"Kiitos vielä suuresti meidän häiden cateringin järjestämisestä! Ruoka oli erinomaista ja saimme paljon kehuja vierailta ja kuulema parasta hääruokaa ikinä ja me olemme samaa mieltä. Kattaus oli houkutteleva ja siellä oli ihan mielettömästi kaikkea uutta maisteltavaa. Teitte hääruokailustamme elämyksen! Viestintä sujui myös mutkattomasti ja teiltä tulleet tarjoilijat hoiti hommansa 11/10. Parempaa ei olisi voinut toivoa joten suuret kiitokset kaikille! "
Anna
07/2023
"Kiitos loistavasta palvelusta ja laadukkaasta ruuasta! Teidän kanssanne on ilo asioida, tilaus kuin tilaus hoituu joustavasti."
Anniina
11/2023

Monipuolinen catering -palvelu

Pretty Boy's Catering Food
Pretty Boy Wheeler Helsinki
Pretty Boy Wheeler Tuska Festivaalilla
Scroll to Top