Pretty Boy® Kamppi

Pretty Boyn Brunssilla todellakin haluat aloittaa viikonloppuaamusi!
Brunssin hintaan 28€ sisältyy seisova pöytä ja yksi vaihtuvalta listalta tilattava lämmin annos.

Osoite

Malminrinne 2-4, 00100 Helsinki
Kampin Torin laidalla!

Palvelemme

Ota yhteyttä

kamppi@prettyboy.fi
050 5417892

Tilaa mukaan

Lahjakortti

Pöytävaraus

Karvakamut

Lämpimästi tervetulleita 🐶

Syöttötuoli

Löytyy, ja hoitopöytä myös!

Poikkeusaukiolot

29.3. 12-22
1.4. 12-21

Helsingin paras kanaravintola

Helsingin Uutisten lukijat äänestivät Kampin Pretty Boy Wingeryn Helsingin parhaaksi kanaravintolaksi vuonna 2022, kun Pretty Boy Kamppi oli ollut auki vasta muutaman kuukauden. Helsinkiläisten sydämiin uinut ravintola on tunnettu lämpimästä palvelusta ja äärettömän maukkaasta ruoasta. Saahan täältä Helsingin parasta kanaa!

Ravintolastamme löytyy monipuolinen menu, jonka annoksissa panostamme laadukkaisiin, suurilta osin kotimaisiin raaka-aineisiin. Annokset ovat keränneet makupalettiaan maailman eri kolkista, eikä annoksista puutu elämyksellisyyttä! Menultamme löydät siipiä, boneless -annoksia, hampurilaisia, tacoja, salaatteja sekä lapsille omat annokset. Pretty Boyn autenttiset ja uniikit kastikkeet tuovat jokaiseen annokseen oman persoonallisen twistin! 

Erilaiset allergiat ja erikoisruokavaliot on huomioitu, tarjoamme laajan kattauksen mm. gluteenittomia sekä vegaanisia annoksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa Sinua mielellään, mikäli kysymyksiä menusta tai sen tuotteista herää!


Kompakti ravintolamme sopii mainiosti erilaisiin illanviettoihin ja rientoihin. Pöytävarauksella varmistat itsellesi paikan myös kiireisinä aikoina, mutta varaamme aina pöytiä myös walk-in vieraille. Pistäydy varauksella tai ilman, ruokailemaan tai ihan vaan cocktailille!

Scroll to Top