Pretty Boy® Koskikeskus

Pretty Boy Koskikeskus sijaitsee Tampereen ytimessä, Nokia Areenan kainalossa!

Osoite

Koskikeskus
Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

Palvelemme

Ota yhteyttä

koskikeskus@prettyboy.fi
+358 44 712 8192

Tilaa mukaan

Ruokaile Tampereen Pretty Boyssa

Pretty Boy Koskikeskus Tampereella avattiin toukokuussa 2023. Pretty Boy on kotimainen, Espoosta liikkeelle lähtenyt ravintolaketju. Tarjoilemme vieraillemme käsintehtyjä herkkuja viikon jokaisena päivänä. Sijaintimme Nokia Areenan vieressä on loistava esimerkiksi pelin tai konsertin yhteydessä nautittavalle dinnerille!

Ravintolastamme löytyy monipuolinen menu, jonka annoksissa panostamme laadukkaisiin, suurilta osin kotimaisiin raaka-aineisiin. Annokset ovat keränneet makupalettiaan maailman eri kolkista, eikä annoksista puutu elämyksellisyyttä! Menultamme löydät siipiä, boneless -annoksia, hampurilaisia, tacoja, salaatteja sekä lapsille omat annokset. Pretty Boyn autenttiset ja uniikit kastikkeet tuovat jokaiseen annokseen oman persoonallisen twistin! 

Erilaiset allergiat ja erikoisruokavaliot on huomioitu, tarjoamme laajan kattauksen mm. gluteenittomia sekä vegaanisia annoksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa Sinua mielellään, mikäli kysymyksiä menusta tai sen tuotteista herää!

Voit tilata meiltä annoksia lähettipalveluiden kautta, löydymme sekä Woltista että Foodorasta. Lisäksi meillä on paljon kiitosta kerännyt catering palvelu, joka taipuu moneen! Mikäli haluat tapahtumaasi maistuvat ja taatusti toimivat cateringherkut, ole yhteydessä niin räätälöidään sopiva kokonaisuus just sun tarpeisiin!

Scroll to Top