Pretty Boy Wingfest 9.-26.5.2024

Pretty Boy Wingfest – hintakampanja vailla vertaa!
Wingfest on maailmailla jo tunnettu tapahtumakonsepti, siipifestarit, jonne parhaat tekijät, maukkaimmat kana-annokset ja trendikkäät uudet sekä tutut maut on koottu yhteen. Nyt on aika Wingfestata Suomessakin! Siis Pretty Boyn Wingfest it is!

Pretty Boy ravintoloissa vietetään Wingfestejä säännöllisin väliajoin. Luvassa on festarit täynnä makua, hyvää menoa ja huikeita tarjouksia!

Samalla juhlimme syksyn pimeyttä piristämään saapuneita Kariniemen Wingfest® uutuuksia! Wingfest tuotteissa yhdistyvät suomalainen Kariniemen kananpoika sekä Pretty Boyn jäljittelemättömät kastikkeet ja viimeistelymausteet. Wingfest tuotteet löydät K- ja S- ketjujen kaupoista kautta maan!

Pretty Boy Airport ei osallistu Wingfest -kampanjaan!

MENU

Siivet 1€ / kpl.

Kokeile rohkesti eri kastikkeita tai jaa vaikka isompi setti porukan kesken! Voit valita jokaista viittä siipeä kohden yhden kastikkeen.

*Fluffy Buffalo kastike= 1-5 siipeä +1€, 10 siipeä +2€, 20 siipeä +3€, 30 siipeä +4€

Boneless & Fries 10€

Kotimaista boneless kanaa valitsemassasi kastikkeessa, ranskalaisia & pikkelikurkkua

Bang Burger & Fries 10€

Milk bun, aioli, karamellisoitu chili-valkosipulikastike, punasipuli, chili, salaatti  & kana- tai smash naudanlihapihvi. NoChicken +2€

OG Burger & Fries 10€

Milk bun, ketsuppi, sinappi, suolakurkku, punasipuli, cheddar, aioli & kana- tai smash naudanlihapihvi. NoChicken +2€

Pretty Boy Wingery Buffalo wings
Pretty Boy Wingfest

Kariniemen Wingfest on tuotesarja, jossa on koottu yhteen tämän hetken halutuimmat kanaruoat helposti valmistettavina tuotteina. Tuotteista on vaivatonta ja nopeaa valmistaa ravintolatasoinen ruoka vaikka joka päivä! Siipifestarit tekevät arjesta paljon maukkaampaa ja viikonlopusta juhlaa! 

Scroll to Top