Pretty Boy Wingfest 4.-17.9.

Wingfest on maailmailla jo tunnettu tapahtumakonsepti, siipifestarit, jonne parhaat tekijät, maukkaimmat kana-annokset ja trendikkäät uudet sekä tutut maut on koottu yhteen. Nyt on aika Wingfestata Suomessakin!

Kaikissa Pretty Boy ravintoloissa vietetään Wingfestejä 4.-17.9. Luvassa on festarit täynnä makua, hyvää menoa ja huikeita tarjouksia!

Samalla juhlimme syksyn pimeyttä piristämään saapuneita Kariniemen Wingfest® uutuuksia! Wingfest tuotteissa yhdistyvät suomalainen Kariniemen kananpoika sekä Pretty Boyn jäljittelemättömät kastikkeet ja viimeistelymausteet. Wingfest tuotteet löydät K- ja S- ketjujen kaupoista kautta maan!

 

Wingfest menu

1 siipi = 1€

Kokeile rohkesti eri kastikkeita tai jaa vaikka isompi setti porukan kesken! Voit valita jokaista viittä siipeä kohden yhden kastikkeen*. (*Fluffy Buffalo kastikkeessa on extramaksu)

Blue Cheese Burger & Fries 10€

Milk bun, aioli, punasipuli, suolakurkku, cheddar, sinihomejuusto, buffalokastike, salaatti & valitsemasi proteiini (NOchicken +2€) & käsinleikatut ranskalaiset. (Pretty Boy Airport hinta 11€ ja voimassa päivittäin klo. 22 asti)

Pretty Boy Wingery Buffalo wings
Pretty Boy Bang Coq

Kariniemen Wingfest on tuotesarja, jossa on koottu yhteen tämän hetken halutuimmat kanaruoat helposti valmistettavina tuotteina. Tuotteista on vaivatonta ja nopeaa valmistaa ravintolatasoinen ruoka vaikka joka päivä! Siipifestarit tekevät arjesta paljon maukkaampaa ja viikonlopusta juhlaa! 

Scroll to Top