Pretty Boy Wingery mediassa

Tamperelainen 02/2023

”Siipikisa kovenee?: Helsingin paras kanaravintola avaa Tampereella – "Tuomme hyvän lisän Tampereen ravintolatarjontaan""

”Tampereen Koskikeskuksen ravintolatarjonta laajenee kuudella uudella ravintolalla, joista peräti viisi on uusia tulokkaita Tampereen alueen ravintolavalikoimassa. Yksi Sorinportin sisäänkäynnin luo nousevan keskittymän ravintolatulokkaista on Pretty Boy Wingery.

Tamperelaisen sisarlehden Helsingin Uutisten lukijat äänestivät Kampin Pretty Boy Wingeryn Helsingin parhaaksi kanaravintolaksi keväällä 2022. 2361 äänestä se sai 439.”  

Helsingin Sanomat 09/2022

”Mehevän pehmeää kanaa ja tolkuttoman hyvät kastikkeet” – Töölöstä käynnistynyt ravintolaketju leviää pääkaupunkiseudulla"

PRETTY Boy Wingery näki päivänvalon alkujaan Töölöntorille parkkeeratussa ruokarekassa. Nyt ”premium-kanaa” tarjoava ketju on ehtinyt laajentua pääkaupunkiseudulla neljään eri toimipisteeseen. Vauhtia selittää osaltaan yrityksen nimekkäät taustavoimat. Ruoka-alan puuhamiehet Sami Rekola ja Mikko Mollberg ovat tuttuja niin huippukokkikilpailuista kuin pikaruokaketjujen lanseerauksista. Koronavuosina he päättivät keskittyä kanaan.”  

Iltalehti 07/2022

"Modernit nakkikioskit ovat täällä – kaipaamme uusia elämyksiä"

Töölöntorilla tarjoillaan yllättävää makuparia: kanansiipiä ja samppanjaa. Edellinen lause on luettava uudelleen. Sen verran erikoiselta yhdistelmä kuulostaa, että se on käytävä testaamassa.

Töölöntori sijaitsee Taka-Töölössä Helsingissä. Torilla on perinteisiä ruokakojuja ja telttoja. Yksi niistä on Pretty Boy Wingeryn ruokakärry. Pretty Boy Wingery tarjoaa sanojensa mukaan wings- ja katuruokafaneille jotain paljon parempaa.”  

Pretty Boy Wheeler Helsinki
Helsingin Uutiset 04/2022

"Huumaavat maut räjähtivät suussa" – tässä on Helsingin paras kanaravintola, naisten suosikkiannos yllätti yrittäjän totaalisesti"

Helsingin Uutisten lukijat äänestivät Kampin Pretty Boy Wingeryn Helsingin parhaaksi kanaravintolaksi. 2361 äänestä se sai 439.

– Tarjoilija suositteli korealaisia siipiä, kastike oli todella herkullinen. Huumaavan inkiväärin maut suorastaan räjähtivät suussa, Helsingin Uutisten lukija perusteli valintaansa.”  

Glorian ruoka & viini 04/2022

"Suomalaisin siivin"

”Ketjuksi kasvanut kanaravintola Pretty Boy Wingery korostaa pääraaka-aineensa kotimaisuutta, ja ruokalistaan on painettu ison suomalaisen broileritalon logo. Erinomaisen meheviä siipiä saa luuttomana vaihtoehtona, ja vegaanivaihtoehtokin löytyy.”  

Pretty Boy artikkeli
City 02/2022

"Suursuosioon noussut Pretty Boy Wingery palasi juurilleen - tällä kertaa pysyvästi!"

“Kysymyksiä laajentumisesta on tullut tasaiseen tahtiin eri kaupungeista, mutta selkeästi eniten meitä on kyselyiden perusteella kuitenkin kaivattu Helsinkiin”, ravintolan markkinoinnista vastaava Daniela Lagerström kertoo.

Monien toive toteutui 25. helmikuuta, kun uuden karhea Pretty Boy Wingery Kamppi avasi ovensa yleisölle.

“Pretty Boy on siis palannut takaisin juurilleen, tällä kertaa tosin pysyvästi.”

Pretty Boy Kamppi henkilökuntaa
Aromi 02/2022

"Siivet kantavat"

”Joko olisi aika tehdä jotain omaa? Mikko Mollbergillä oli itselleen tiukka kysymys kesän 2020 alkaessa. Takana oli vankka uraputki elintarviketeollisuudessa ja valtakunnallisten ketjuravintoloiden luotsauksessa. Viimeisin työsuhde Naughty BRGR:n toimitusjohtajana oli juuri päättynyt. Mollbergin mielessä syyhytti mielessä kummitellut ajatus kanan siipiin ja koipireisiin keskittyvästä fast casual- ravintolakonseptista. Ideasta syntyi Pretty Boy, jonka ensimmäinen ravintola avattiin viime vuonna espoolaisessa kauppakeskuksessa.”

Pretty Boy Aromi lehdessä
Iltalehti 11/2021

Kanabuumi iski Suomeen – uusia ravintoloita nousee kuin sieniä sateella: ”Joudumme myymään eioota”

”Espoossa premium-kanaa

Hook sai heinäkuussa uuden kilpailijan, kun Espoon Matinkylässä sijaitsevaan Isoon Omenaan avattiin Pretty Boy Wingery.

Pretty Boy Wingeryn tavoitteena on olla premium-tason siipiravintola. Mikko Mollbergin ja Sami Rekolan ravintolassa kaikki tehdään alusta asti itse.

– Haluamme, että meillä on persoonallinen, hyvänmakuinen tuote. Käytämme kotimaista kanaa ja teemme kaikki marinadit ja kastikkeet itse. Keskitymme siihen, että annoksissa on tuoreutta, rapeutta ja raikkautta, ja mitään ei seisoteta, kertoo reseptiikasta vastaava Sami Rekola Pippuri.fi:lle.”

City 08/2021

Pretty Boy Wingeryssa nautitaan huippuhyvistä wingseistä ja rennon letkeästä tunnelmasta: "Joskus menee vähän yli, mutta laadusta ei tingitä"

”Maailman parhaimpia siipiä”

”Suuren suosion saavuttaneen Pretty Boy Wingeryn tarina sai alkunsa kesällä 2020, kun Mikko Mollberg päätti toteuttaa pitkään mielissä kyteneen ajatuksen wingeryn avaamisesta.

Mukaan lähti joukko pitkän linjan ammattilaisia, ja lopputulosta pääsee nyt ihailemaan – ja ennen kaikkea maistamaan – Espoon Iso Omenan kauppakeskuksessa.”

Pretty Boy Wingeryn vuoromestari työssään
City 07/2021

Huippuammattilaisten uusi konsepti rantautui Espooseen - Suomen ensimmäinen wingery tekee kanasta premiumia: " Lopputulos poikkeaa totutusta"

”Espoon ravintokenttä sai viime viikolla uuden tulokkaan, kun Suomen ensimmäinen wingery, Pretty Boy Wingery, avasi ovensa kauppakeskus Iso Omenaan. Kyseessä ei ole mikä tahansa siipipaikka, vaan fast casual -trendiin ja premium-kanansiipiin keskittyvä ravintola.

Uuden ravintolakonseptin taustalla on vankan kokemuksen omaava kaksikko; Mikko Molberg ja Sami Rekola. Molberg tunnetaan muun muassa Suomen Burger Kingin lanseeraajana sekä Waynes Coffee Suomen perustajana. Rekolalla on puolestaan yli 20 vuoden kokemus keittiöpäällikkönä, kouluttajana sekä ruoan ja palvelujen kehittäjänä.”

Pretty Boy WIngery
Länsiväylä 07/2021

Tunnettu keittiöpäällikkö Sami Rekola lähtee murtamaan käsitystä siipiravintoloista: "Nyt on siipien vuoro"

”Ensin tulivat premium-pizzat, sitten premium-burgerit. Nyt maailmalla on syntynyt uusi käsite wingery: kanan maukkaimmista paloista valmistetaan erilaisilla valmistusmenetelmillä ja laitteilla mielikuvituksellista ruokaa, jonka kärkenä ovat muun muassa premium-kanansiivet.

Tähän trendiin iskee Pretty Boy Wingeryn –niminen ravintola, joka avattiin ensimmäisenä Matinkylän Isossa Omenassa Espoossa.

Ravintolatulokkaan taustalla häärii nimekäs parivaljakko: Sami Rekola ja Mikko Mollberg.”

Pretty Boy Wheeler ihmiset syömässä siipiä
Scroll to Top