Pretty Boyn tarina
Pretty Boyn tarina alkoi Lommilan Gigantin edessä 1. kesäkuuta 2020.
Seison kamat kainalossa. Uusi rasvakeitin, air-fryer, olutpack ja Torresin 10. Olin juuri saanut elämäni ensimmäiset potkut.
Soitto Markukselle; hyvälle ystävälle ja siipifriikille.
– Nyt se tehdään. Nyt alkaa Pretty Boyn tarina!
Istuin ulkona lämpimässä kelissä ja paistoin kanaa kolmeen asti yöllä.
Latu oli avattu.
Ajatus, että perustaisimme wingeryn, oli syntynyt jo aiemmin ystävien kesken. Hauskaa pidettäessä ja siivillä hifistellessä. Street foodin maailma(nkatsomus), intohimo kananpoikaan ja keskittyminen kastikkeisiin samassa sopassa. Tokiosta Teksasiin – Argentiinasta Souliin. Tajunnan räjäyttävän herkullista ja aina yhtä huolella valmistettua, niin kuin ystäville tehdään.
Koronan kurittaessa maailmaa oli hyvin aikaa haudutella lisää jo valmiiksi mahtavia
ideoita gourmet siivistä fast casual tapaan. Mukaan lähti mahtava jengi.
Ammattikeittiön moniottelija, keittiömestari ja street food-keittokirjailija Sami Rekola,
monissa vesissä keitetty yrittäjä Janne Lagerström, markkinoinnin kiintotähti Jussi Harju
ja yrityskulttuurin ykköstaitaja Markus Jussila.
Pretty Boy® on kanalan erikoiskukko. Termi on syntynyt kanatilallisten suusta. Kiitos JP, kun kerroit tämän meille ja saimme siitä idean nimeen.
Pretty Boyn tarina alkoi toukokuussa 2021 kun Pretty Boy levitti siipensä ensimmäisen kerran,
kun ”Wheeler” parkkeerasi Töölöntorille Helsinkiin. Tästä alkaa meidän lento.
Kaupungissa on uusi kukko.
-molle-
Pretty Boy® arvot
Paremman eteen pitää nähdä vaivaa
Nopeasti ja helpolla ei ole ikinä tehty mitään ainutlaatuista. Raaka-aineet, reseptit, wingsien valmistus, asiakkaiden palvelu, kaikki. Me näemme aina vähän enemmän vaivaa ja teemme asiat aina vähän paremmin.
Välittäminen ja vastuunkanto
Me pidämme huolta toisistamme, asiakkaistamme, tavarantoimittajista ja raaka-aineista. Pretty Boy on aina reilu ja suoraselkäinen. Teemme niin kuin on oikein.
Vähän villisti, vähän överisti, mutta aina laadukkaasti
Elämä on ihmisen parasta aikaa, siksi kaiken ei tarvitse olla aina niin vakavaa. Tehdään asiat omalla tavallamme. Ei haittaa jos joskus menee vähän yli, mutta laadusta ei tingitä ikinä.