Pretty Boy Vastuullisesti

Responsibly together!

Vastuullisuutta Prettyyn tyyliin

Pretty Boy Style
Pretty Boy- Style

Meillä vastuullisuus kuuluu jokaiselle ja jokaiseen päivään. Me toteutamme vastuullisuutta aina Pretty Boyn tyyliin. Vain näin toimimalla voimme olla varmoja siitä, että vastuullisuus on luonnollinen osa meidän jokapäiväistä toimintaa.

People First
People First

Vastuullisuus on yhdessä tekemistä, ei luetteloa kaikesta siitä, mikä muidenkin mielestä on vastuullista. Vierailemme yhteistyökumppaneidemme luona ja luomme yhdessä parempaa sekä opimme tuntemaan toisemme ja tuotteemme syvällisesti. Vältämme vastuullisuusdiipadaapaa, jotta kaikki ymmärtävät miten ja miksi teemme vastuullisempia valintoja.

Good Choices
Good Choices

Kotimaista, läheltä, kumppaneilta jotka toimivat vastuullisesti. Meille on tärkeää, että vieraamme löytävät helposti myös kumppaneidemme näkemyksen vastuullisuudesta. Kotimainen kana ja peruna kaiken keskiössä, siitä on hyvä jatkaa!

Pretty Boy Journey
Journey

Voimme kehittää toimintaamme joka päivä; hävikki, annoskoot, jätteiden lajittelu ja hävitys, toimitustiheys, lihattomat vaihtoehdot sekä kestävät ja kierrätettävät materiaalit. Teemme jatkuvaa tutkimustyötä vastuullisempien valintojen eteen. Mahdollisuuksia on joka päivä.

Vastuullisesti yhdessä

Teemme läheisesti yhteistyötä upeiden kumppaneidemme kanssa. Lue lisää heidän vastuullisuudestaan alta.

Kohti parempaa huomista yhdessä kumppaneiden kanssa!

Yhdessä pystymme rutkasti parempaan! Lue alla olevista linkeistä kotimaisten kumppaneidemme vastuullisuudesta.

Pretty Boy Global Vegan Awards 2022 voittaja
Rajamäen Luomu Liquid